Niets van deze pagina mag overgenomen worden


SURE FOOT Equine Stability Program

SURE FOOT Pads- Equine Stability Program


SURE FOOT Pads zijn uitgevonden en speciaal voor paarden ontwikkeld door de wereldberoemde paardrijd-instructrice Wendy Murdoch.

https://www.surefootequine.com/en/


Ik ben officieel de enige gecertificeerd SURE FOOT Practitioner Level 3 Hoof in Nederland en tevens de SURE FOOT vertegenwoordiger in Nederland en ben gecertificeerd om SURE FOOT Clinics en Demo’s te geven.

Alleen gecertificeerde SURE FOOT Practitioners mogen SURE FOOT sessies geven en de Pads in hun bedrijf of praktijk aanbieden aan hun klanten. Zo zijn we er zeker van dat de SURE FOOT Pads op een veilige en goede manier gebruikt worden.

Wat zijn SURE FOOT Pads?
SURE FOOT Pads bieden een unieke en innovatieve manier om de balans, beweging en prestatie van je paard te veranderen en te vergroten. Door het paard op een aantal verschillende SURE FOOT stabiliteit en balans pads te plaatsen wordt een nieuw bewustzijn in de hersenen van het paard geactiveerd.


Het paard gaat zelf op zoek naar een nieuw balanspunt en komt daardoor uit oude ingesleten houdingspatronen. Dit heeft een direct effect op de hersenen van het paard waardoor je vrijwel meteen een shift in de houding en beweging van het paard ziet.

Daarnaast hebben de SURE FOOT Pads vaak een kalmerende werking op de paarden.


Ieder paard reageert anders op de pads: sommige hebben duidelijke voorkeur voor een type pad en gaan daar met 1 hoef op staan, andere paarden vinden een pad onder elke hoef prettig en gaan staan wiegen, likken kauwen of vallen acuut in slaap.


De pads kunnen ook gebruikt worden terwijl de paarden bereden worden: tussen het rijden door krijgen paarden de keuze om even op verschillende pads te gaan staan, zichzelf met ruiter en al te re-balancen en dan weer door te rijden.
Met wonderbaarlijke gang verandering als gevolg.


Super leerzaam hoe verschillend de reacties van paarden zijn. 
Je leert echt kijken naar het lichaam, reacties en de gangen van een paard en grote en kleine verschillen te spotten.


SURE FOOT Pads worden inmiddels over de hele wereld al gebruikt door top pro ruiters, veeartsen, fysiotherapeuten, hoefsmeden en andere door SURE FOOT geautoriseerde paardenprofessionals.


Geblesseerde paarden, sportpaarden, onrustige paarden, instabiele paarden, stramme paarden, oude en jonge paarden, velen vertoonden gedrag-& mobiliteitsveranderingen na het volgen van de SURE FOOT Equine Stability Programma.


Super interessant dus!
Via deze site kan je een SURE FOOT Sessie bij jou op locatie inboeken!
We komen door heel Nederland.


Wil je de Sure Foot Pads kopen?
Dat kan dan bij Dressuurproeven.nl

zij verzenden de pads gratis! zie
https://dressuurproeven.nl/SURE-FOOT


Belangrijke SURE FOOT Informatie:

Gebruik SURE FOOT Pads door paarden professionals.
Graag wijzen we op het volgende:
Alleen Geautoriseerde SURE FOOT Practitioners hebben toestemming om SURE FOOT Pads te gebruiken in hun praktijk/bedrijf!
SURE FOOT Practitioners hebben de officiële training gedaan en zijn, afhankelijk van hun level, geautoriseerd om SURE FOOT publieke voorlichting / informatie te geven.
Gebruik van de SURE FOOT naam of afbeeldingen is alleen toegestaan aan Geautoriseerde SURE FOOT Practitioners.Gebruik pads privé (paardeneigenaren)
Weet je niet welke pad geschikt voor je paard is?
Boek dan een SURE FOOT Session bij MindBodyHorse,  MidBodyHorse helpt je graag verder en adviseert je met alle liefde over SURE FOOT zodat je deze op een veilige en goede manier kan introduceren aan je paard en jullie de vele toepassingen en de optimale werking van de Pads kunnen ervaren.

Disclaimer:
SURE FOOT Pads zijn de enige balans Pads die uitvoerig getest zijn voor gebruik met paarden en daarom de enige balanskussens zijn die veilig te gebruiken zijn voor paarden. In de ontwikkeling van de SURE FOOT Pads zitten vele duizenden uren Research en Development waarbij experts van over de hele wereld betrokken zijn geweest, Vandaar dat de SURE FOOT Pads ook wat duurder zijn maar daarom ook veilig in gebruik met paarden zijn.
Uit veiligheid willen we graag vermelden dat het absoluut onverstandig is om je paard op balanskussens/pads te zetten die voor mensen gemaakt zijn. DOE DIT DUS NIET!!
Het maximale draaggewicht op deze mensen balanspads is slechts 200 kg en zijn dus zeker absoluut niet geschikt voor gebruik met paarden en kunnen ernstige blessures veroorzaken!
Wees dus verstandig hierin en gebruik goed degelijk materiaal voor je paard om ongelukken en blessures te voorkomen.

!!!!!Als je de eerste Sure Foot Sessie via MindBodyHorse hebt gehad kan je de volgende sessies tegen gereduceerd tarief boeken en zelf,
onder begeleiding, aan de slag gaan met de SURE FOOT Pads tijdens het rijden of op de grond!!!!!

* Uiteraard denken we graag mee dus als je een ander aantal deelnemers hebt of iets speciaals wil doen dan is dat uiteraard bespreekbaar.


Sure Foot Pad Parties en Sessions zijn bedoeld om
zoveel mogelijk paarden en hun particuliere begeleiders / eigenarenop een laagdrempelige manier kennis
te laten maken met de hele Sure Foot Pad reeks.


Zo kan men persoonlijk ontdekken wat de vele voordelen zijn van Sure Foot.

We reizen het hele land door op verzoek om deelnemers te bezoeken.


Sure Foot is geschikt voor alle paarden rassen en bruikbaar binnen alle rij / men disciplines.
Deelname aan de Sure Foot Pad Party verplicht je niet
tot aankoop van Sure Foot Pads of iets anders.

We gaan er gewoon een leuke interessante kennismaking van maken.

Via Whatsapp kan je een Sure Foot Sessie inplannen, zie contact gegevens.Contact

Meer weten of een afspraak maken?
+31 (0) 611017433
(i.v.m. werkzaamheden graag per WhatsApp)

Social Media