Mind Body Horse organiseert samen met Jamie Verkerk Western Horses en Rancho El Verano voor onze klanten ook een paar keer per jaar Western dagtochten.

Niks is zo goed voor een mens als door de natuur te rijden met de wind in je haar en een galopperend paard onder je! 
 
Onze tochten zijn geschikt voor gevorderden ruiters die zelfstandig de stap draf en galop beheersen.
.
Ben je nog niet gevorderd en wil je ook een keer een dagtocht of ben je wel gevorderd en wil je privé een keer op dagtocht?

Dat kan ook, neem dan even contact met me op zodat we je wensen kunnen bespreken.

🐎🐎You wanna ride with us? 🐎🐎

🤠

De dagtocht ziet er als volgt uit: 
10:00 vertrek te paard vanaf Rancho El Verano in Drenthe.
Rond 12:30 komen we aan bij het lunchcafé waar we de paarden even kunnen stallen om te lunchen. Op eigen kosten kan je hier wat eten en drinken. (Zowel snackbar als lunchroom zijn aanwezig dus je kan het zo gek maken als je zelf wil, natuurlijk kan je ook zelf je eigen lunch meenemen) 
Na een uurtje stijgen we weer op en vervolgen we onze rit en zijn we rond 17:00 uur weer terug op de Ranch waarna we de paarden afzadelen en terugbrengen naar hun kudde op het land. 


Stuur een WhatsApp of Facebook PB naar Jamie JVWH of Hansje MBH om je in te schrijven en dan ontvang je van ons de verdere info over deze super gave dagtocht!  Yihaaaaaaa!! 🤠

* In principe rijden we met Western zadels maar als je liever een Engels zadel hebt kan dat op verzoek ook geregeld worden. Het deelnemen aan deze dagtocht is geheel op eigen risico. Het dragen van een cap is verplicht.
Join the adventure! 🤠

Wil je mee, ben je gevorderd maar wil je eerst even nog even oefenen op een lespaard, boek een Western les bij JV Western Horses in Aalsmeer:
http://jvwesternhorses.nl
 

 
Hou de facebook pagina in de gaten voor nieuwe ritten!
 
 

 Afbeelding invoegen


 Afbeelding invoegen