Sure Foot Pads- Equine Stability Program

 


Sure FootPads zijn uitgevonden en speciaal voor paarden ontwikkeld door de wereldberoemde paardrij instructrice Wendy Murdoch. 

https://murdochmethod.com/sure-foot-equine-stability-program/

 


Ik ben officieel gecertificeerd SURE FOOT Practitioner en tevens de SURE FOOT vertegenwoordiger in Nederland.

Alleen gecertificeerde SURE FOOT Practitioners mogen SURE FOOT  sessies en demo's geven en de Pads in hun lessen gebruiken.

 


Wat zijn SURE FOOT Pads?

SURE FOOT Pads bieden een unieke en innovatieve manier om de balans, beweging en prestatie van je paard te veranderen en te vergroten. Door het paard op een aantal verschillende SURE FOOT  stabiliteit en balans pads te plaatsen wordt een nieuw bewustzijn in de hersenen van het paard geactiveerd. 


Het paard gaat zelf op zoek naar een nieuw balanspunt en komt daardoor uit oude ingesleten houding patronen. Dit heeft een direct effect op de hersenen van het paard waardoor je vrijwel meteen een shift in de houding en beweging van het paard ziet. 

Daarnaast hebben de SURE FOOT Pads vaak een kalmerende werking op de paarden. 


Ieder paard reageert anders op de pads: sommige hebben duidelijke voorkeur voor een type pad en gaan daar met 1 hoef op staan, andere paarden vinden een pad onder elke hoef prettig en gaan staan wiegen, likken kauwen of vallen acuut in slaap. 


De pads kunnen ook gebruikt worden terwijl de paarden bereden worden: tussen het rijden door krijgen paarden de keuze om even op verschillende pads te gaan staan, zichzelf met ruiter en al te re-balancen en dan weer door te rijden. 

Met wonderbaarlijke gang verandering als gevolg. 


Super leerzaam hoe verschillend de reacties van paarden zijn. 

Je leert echt kijken naar het lichaam, reacties en de gangen van een paard en grote en kleine verschillen te spotten.


SURE FOOT Pads worden inmiddels over de hele wereld al gebruikt door top pro ruiters, veeartsen, fysiotherapeuten, hoefsmeden en andere paardenprofessionals.


Geblesseerde paarden, sportpaarden, onrustige paarden, instabiele paarden, stramme paarden, oude en jonge paarden, velen vertoonden gedrag-& mobiliteitsveranderingen na het volgen van de SURE FOOT Equine Stability Programme. 


Super interessant dus!

Via deze site kan je een SURE FOOT Sessie bij jou op locatie inboeken!

We komen door heel Nederland.