Niets van deze pagina mag overgenomen worden


SURE FOOT Pads Verhuur
Een SURE FOOT ® Set Huren

Omdat we graag zo veel mogelijk mensen en paarden willen laten kennismaken met het revolutionaire paarden welzijn product van Wendy Murdoch zijn de SURE FOOT Pads nu ook te huur via Dressuurproeven.nl en MindBodyHorse.nl!

Hoe werkt het?

Omdat we het belangrijk vinden dat de Pads veilig en verstandig gebruikt worden door mens en paard boek je een private Sure Foot Sessie in bij Hansje van MindBodyHorse. (klik hier)
Zij geeft jou en je paard uitleg over het juiste gebruik van de pads en evt contra indicaties.

De Sure Foot set blijft dan bij jou voor de overeengekomen verhuur periode zodat je er samen met je paard mee aan de slag kan.
Zo hebben jullie rustig de tijd om te ontdekken welke Pads het fijnst voor jullie werken en kunnen jullie de voordelen over een langere periode ervaren. Mocht het goed bevallen dat kan je daarna met een leuke korting jullie favoriete Sure Foot Pad aanschaffen bij Dresuurproeven.nl.

Na de verhuurperiode stuur je de complete set weer netjes terug via de post (retour verzenden is gratis) in de bijgeleverde box en ontvang je de borg min het bedrag van de verhuur terug.

Sure Foot pads bieden paarden ontspanning, verbeteren hun balans en proprioceptie en versterken de band met je paard. Je leert op een andere manier naar je paard kijken en je paard zal meer rust in zijn geest en hoofd krijgen.

Sure Foot Pads zijn geschikt om paarden rustiger te krijgen, om balans en een beter lichaamsgebruik te bevorderen, ondersteunen revaliderende paarden, kalmeren schrikkerige paarden, bevorderen de bloedsomloop en spiertonus en zijn vooral een weldadige beleving wat je ieder paard gunt.

Let op: Verhuur van de Sure Foot Pads is alleen voor particulieren en NIET voor paarden professionals.
Alleen geautoriseerde Sure Foot Practitioners mogen Sure Foot Pads in hun bedrijf gebruiken.

Het huren van de set incl. de voorwaarden van de huur kan je hier vinden:
https://dressuurproeven.nl/SURE-FOOT-Pads-Vehuur


Contact

Meer weten of een afspraak maken?
+31 (0) 611017433
(i.v.m. werkzaamheden graag per WhatsApp)

Social Media